Nemo İnşaat 2008 yılında Erim Bilgin ve Nazım Akbaş ortak girişimi ile kuruldu.

İnşaat projelerinden altyapı hizmetlerine, yapı işlerinden dekorasyona dek uzanan geniş bir yelpazede hizmet veren Nemo İnşaat, temelden çatıya anahtar teslim ve kaliteli işler üretiyor.

Vizyonumuz

Nemo İnşaat, kaliteyi ön plana alan profesyonel uygulamaları ile inşaat sektöründe güvenilir ve kalıcı bir marka olmayı ve ülke ekonomisine katma değer üretmeyi hedefliyor.

Misyonumuz…

Sektörümüzün tüm yasal şartlarına titizlikle uymak uymak,

Projelerimizi zamanında ve standartlara uygun tamamlamak, tedarikçiler ve taşeronları kalite sisteminin bütünü içindee değerlendirip hep birlikte sürekli iyileştirmeyi amaçlamak,

Müşterilerimizin beklentilerine en uygun çözümler üreterek memnuniyetlerini en üst seviyede tutmak,

Teknolojik gelişmeleri takip etmek ve uygulamak,

İş güvenliği konusunu birinci dereceden önemli kılmak ve geliştirmek,

Projelerimizde çevre dostu malzemeleri kullanmak ve çevreye saygılı olmak şirketimizin misyonu ve kalite politikasıdır.

Değerlerimiz

Toplumsal Duyarlılık: Şirketimizin ve çalışanlarımızın topluma ve ülke ekonomisine katkıda bulunmasını teşvik ediyoruz.

Dürüstlük ve Saygınlık: İş ahlakına özen göstermek ve disiplinine uygun davranmak, dürüst, açık ve tutarlı davranarak örnek olmaya özen gösteriyoruz.

Müşteri Memnuniyeti: Müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini anlayıp, istikrarlı ve daimi bir müşteri memnuniyeti yaratmayı önemsiyoruz.

Ekip ruhu ve Dayanışma: Ortak hedeflere ulaşmak için sorumluluk üstlenmek. Ekibimizin aidiyet duygusu ile uyum içinde çalışması ve ortaya konulan emeğin ve başarının takdir edilmesi.

Dinamizm ve Çalışkanlık: Çevreye pozitif enerji yayarak, yarattığı heyecan ve şevk ile çalışma ortamını olumlu etkilemek, hedeflerine yönelik hızlı sonuçlar almak ve farklılık yaratacak öneriler geliştirmek.

Dışa Açıklık/Yenilikçilik: Yenilikleri takip etmek ve yeni uygulamaların içinde yer alarak gelişimi desteklemek, girişimci olmak.

Özgüven sahibi olmak: Kendi bilgi, beceri ve yeteneklerini ortaya koymak ve işi ile ilgili sonuçlara ulaşmada kendine güvenmek.

nemo proje>

PROJE GELİŞTİRME

PROJE YÖNETİMİ

nemo hafriyat

BİNA YIKIM

HAFRİYAT

KİRALAMA

nemo dekorasyon

DEKORASYON
DIŞ CEPHE
BOYA
ALÇIPAN
MANTOLAMA
TADİLAT
KARA SIVA
ÇATI